EN FOLKESKOLE FOR BØRN OG UNGE MED AUTISMESPEKTRUMFORSTYRRELSER OG ADHD

Pia Irene Kjær den 22-09-2016
    Kære idrætsforeninger og klubber

Kultur & fritidsafdelingen har afsat en pulje på 75.000 kr. til Sportskaravanen som folkeoplysende idrætsforeninger kan søge i samarbejde med de kommunale folkeskoler.

Hvem kan søge
    Puljen til Sportskaravanen kan søges af folkeoplysende idrætsforeninger og skal støtte samarbejdet mellem folkeskolerne i Randers Kommune og folkeoplysende idrætsforeninger i form af idrætsforløb afholdt af idrætsforeningerne.

Indholdet på idrætsforløbene skal;
    1. Kvalificere idrætsundervisningen
    2. Præsentere den pågældende idrætsgren og give mulighed for rekruttering af nye medlemmer
    3. Give inspiration og opkvalificere lærere og pædagoger i den pågældende idrætsgren

I planlægningen skal der være en forventningsafstemning mellem forening og skole. I forløbene skal der tages udgangspunkt i Kompetencemålene for idrætsfaget samt Aldersrelateret træningskoncept.

Nærmere information om puljen til Sportskaravanen, herunder kriterier og retningslinjer, kan læses i vedhæftet fil.

Der kan søges løbende. Ansøgning sendes til sportskaravanen@randers.dk

Jesper Jakobsen
    Breddeidrætskonsulent